Učitelji

jasmina Jasmina Arko
Univerzitetna diplomirana novinarka

Pri svojih šestih letih se je zaljubila v ples. Ples ter šola sta ji bili vedno enakovredni, kar dokazujejo njeni dosežki, tako v šoli, kot tudi v plesu. Največji rezultat je 5. mesto na svetovnem prvenstvu v disciplini desetih plesov, prav tako je bila 5-kratna državna prvakinja v standardnih plesih, latinskoameriških plesih in v kombinaciji 10 plesov. Še vedno je vrhunska športnica in skupaj s svojim soplesalcem Alexeyem Rubtsovom predstavljata enega najboljših parov v Sloveniji in v svetu.

aleksejAlexey Rubtsov
Plesni pedagog in koreograf

S plesom se je spoznal pri treh letih. Pri osmih letih pa ga je ples tako zasvojil, da je začel trdo trenirati in se razvijati kot vrhunski športni plesalec. Njegov najboljši dosežek je status najboljšega plesalca v južni Rusiji v standardnih plesih, latinskoameriških plesih ter v kombinaciji 10-ih plesov. Kot trener športnega plesa je poučeval na otroški in mladinski športni šoli, ki jo je ustanovil ruski olimpijski komite.

natasa_ambrozNataša Ambrož
mentorica Plesnega kluba Jasmin

Gospa Nataša Ambrož je trener in mentor trenerskemu paru Plesnega kluba Jasmin: Rubtsov-Arko. Je mednarodno priznana vrhunska trenerka in koreografinja, večkratna državna prvakinja Slovenije v standardnih plesih. Hkrati je tudi druga podpredsednica Mednarodne športnoplesne zveze (IDSF- International Dance Sport Federation) in predsednica IDSF-ovega Odbora za izobraževanje ter licencirana sodnica najvišje IDSF A kategorije v standardnih in latinskoameriških plesih.

jasna_web Jasna Golob
Vzgojitelj predšolskih otrok

Že od malih nog sta me ples in ritem navduševala, zato sem se vključevala v vse možne krožke in dejavnosti, ki so bile povezane s tem. Pri 13 letih sem začela trenirati standardne in latinskoameriške plese ter sem si tako naprej s soplesalcem Aleksejem Arkom ter nato še z soplesalcem Sashem Tolmachovom priplesala veliko dobrih rezultatov. Po nekaj letih premora sem ugotovila, da bi rada zopet plesala. Ponudila se mi je priložnost poučevanja v Plesnem klubu Jasmin, kjer z Jasmino skrbiva za predšolčke in otroke stare med 6.-8. letom.